
>
Тертычная, Т. Н.Обогащение сдобного печенья белками нута и тритикале / Т. Н. Тертычная, В. И. Манжесов, Е. Е. Курчаева //
Тертычная, Т. Н.
Хранение и переработка сельхозсырья : теоретический журнал. - 2008. - N9. - С. 60-62.
(Шифр в БД Х775324/2008/9)
Ключові слова: обогащение белками -- продукты питания --
Додаткові точки доступу:
Манжесов, В.И.
Курчаева, Е.Е.
(Шифр в БД Х775324/2008/9)
Ключові слова: обогащение белками -- продукты питания --
Додаткові точки доступу:
Манжесов, В.И.
Курчаева, Е.Е.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|