
>
637.358
Розробка технології продуктів сирних плавлених збалансованого жирнокислотного складу [Текст] / Н. М. Ющенко [и др.] //
Продукты & ингредиенты : науч.-практ. журн. - 2016. - № 11. - С. 28-29. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД П474828/2016/11)
Ключові слова: производство плавленых сыров -- виробництво плавлених сирів -- рослинні олії -- растительные масла -- жиронокислотний склад -- жирнокислотный состав -- технологія -- технология -- дослідження -- исследования -- рецептура --
Додаткові точки доступу:
Ющенко, Н. М.
Радзієвська, І. Г.
Яценко, О. В.
Гончарова, Я. О.
(Шифр в БД П474828/2016/11)
УДК | |
637.358 |
Ключові слова: производство плавленых сыров -- виробництво плавлених сирів -- рослинні олії -- растительные масла -- жиронокислотний склад -- жирнокислотный состав -- технологія -- технология -- дослідження -- исследования -- рецептура --
Додаткові точки доступу:
Ющенко, Н. М.
Радзієвська, І. Г.
Яценко, О. В.
Гончарова, Я. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|