
>
637.5.035:637.525:663.1
Свириденко, Т. А.Вплив бактеріальних препаратів на ферментацію м’яса птиці / Т. А. Свириденко [и др.] //
Свириденко, Т. А.
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - 2010. - N 6. - С. 58-61. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2010/6)
Ключові слова: розвиток мікрофлори -- сиров’ялений продукт -- визрівання --
Анотація:
Досліджено фізико-хімічні та мікробіологічні характеристики сиров'яленого суцільном'язового продукту з м'яса птиці, виготовленого із застосуванням бактеріальних препаратів "ЛРР", "Лакмік", "БАТП-Ф", упродовж визрівання. Встановлено, що залежно від видового складу мікрофлори використаного бактеріального препарату змінюється інтенсивність та спрямованість процесу визрівання продукту.
Исследованы физико-химические и микробиологические характеристики сыровяленого цельномышечного продукта из мяса птицы в период созревания с использованием бактериальных препаратов "ЛРР", "Лакмик", "БАТП-Ф". Установлено, что в зависимости от видового состава используемого бактериального препарата изменяются интенсивность и направленность процесса созревания продукта.
Додаткові точки доступу:
Король, Ц.О.
Даниленко, Н.Ф.
Усатенко, Н.Ф.
Кігель, Н.Ф.
(Шифр в БД В014345/2010/6)
УДК | |
637.5.035:637.525:663.1 | |
637.525 | |
663.1 |
Ключові слова: розвиток мікрофлори -- сиров’ялений продукт -- визрівання --
Анотація:
Досліджено фізико-хімічні та мікробіологічні характеристики сиров'яленого суцільном'язового продукту з м'яса птиці, виготовленого із застосуванням бактеріальних препаратів "ЛРР", "Лакмік", "БАТП-Ф", упродовж визрівання. Встановлено, що залежно від видового складу мікрофлори використаного бактеріального препарату змінюється інтенсивність та спрямованість процесу визрівання продукту.
Исследованы физико-химические и микробиологические характеристики сыровяленого цельномышечного продукта из мяса птицы в период созревания с использованием бактериальных препаратов "ЛРР", "Лакмик", "БАТП-Ф". Установлено, что в зависимости от видового состава используемого бактериального препарата изменяются интенсивность и направленность процесса созревания продукта.
Додаткові точки доступу:
Король, Ц.О.
Даниленко, Н.Ф.
Усатенко, Н.Ф.
Кігель, Н.Ф.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|