Изменение структуры теста в результате образования льда / И. Чайка //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - . - N 10. - С. 31-32.
(Шифр в БД Х194632/2012/10)
Ключові слова: структура теста -- клейковинный окрас в тесте -- замороженное тесто -- структура тіста -- клейковиний окрас в тесті -- заморожене тісто --
Анотація:
Авторами статьи было выявлено, что минимальные изменения экстенсографических показателей бездрожжевого теста. Для подтверждения этого наблюдения и прояснения действия других окислителей необходимы дополнительные углубленные исследования.
Авторами статті було виявлено, що мінімальні зміни екстенсографіческіх показників бездріжджового тіста. Для підтвердження цього спостереження і прояснення дії інших окисників необхідні додаткові поглиблені дослідження.