
>
Чайка, И.Изменение структуры теста в результате образования льда / И. Чайка //
Чайка, И.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2012. - N 10. - С. 31-32.
(Шифр в БД Х194632/2012/10)
Ключові слова: структура теста -- клейковинный окрас в тесте -- замороженное тесто -- структура тіста -- клейковиний окрас в тесті -- заморожене тісто --
Анотація:
Авторами статьи было выявлено, что минимальные изменения экстенсографических показателей бездрожжевого теста. Для подтверждения этого наблюдения и прояснения действия других окислителей необходимы дополнительные углубленные исследования.
Авторами статті було виявлено, що мінімальні зміни екстенсографіческіх показників бездріжджового тіста. Для підтвердження цього спостереження і прояснення дії інших окисників необхідні додаткові поглиблені дослідження.
(Шифр в БД Х194632/2012/10)
Ключові слова: структура теста -- клейковинный окрас в тесте -- замороженное тесто -- структура тіста -- клейковиний окрас в тесті -- заморожене тісто --
Анотація:
Авторами статьи было выявлено, что минимальные изменения экстенсографических показателей бездрожжевого теста. Для подтверждения этого наблюдения и прояснения действия других окислителей необходимы дополнительные углубленные исследования.
Авторами статті було виявлено, що мінімальні зміни екстенсографіческіх показників бездріжджового тіста. Для підтвердження цього спостереження і прояснення дії інших окисників необхідні додаткові поглиблені дослідження.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|