
>
636.4
Комлацкий, Г.Полножирная соя в свиноводстве / Г. Комлацкий //
Комлацкий, Г.
Комбикорма : науч.-техн. журн. . - 2011. - N7. - С. 73-74. - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2605.
(Шифр в БД К367144/2011/7)
Ключові слова: полножирная соя -- повножирна соя -- кормление -- годування -- свиноводство -- свиноводство -- свиноматки -- продуктивность -- продуктивність -- эффективность -- ефективність --
Анотація:
Изучалась возможность и целесообразность использования полножирной сои с целью ввода в рационы натуральных соевых жиров для повышения пищевой мотивации, поедаемости корма и улучшения его консистенции для эвакуации из организма. Многолетние исследования позволили сделать заключение о положительном влиянии полножирной сои на продуктивность свиней разных половозрастных групп, в т.ч. свиноматок, и на экономические показатели.
Вивчалася можливість і доцільність використання полножирной сої з метою введення в раціони натуральних соєвих жирів для підвищення харчової мотивації, поедаемости корму та покращення його консистенції для евакуації з організму. Багаторічні дослідження дозволили зробити висновок про позитивний вплив полножирной сої на продуктивність свиней різних статевовікових груп, в т.ч. свиноматок, і на економічні показники.
(Шифр в БД К367144/2011/7)
УДК | |
636.4 |
Ключові слова: полножирная соя -- повножирна соя -- кормление -- годування -- свиноводство -- свиноводство -- свиноматки -- продуктивность -- продуктивність -- эффективность -- ефективність --
Анотація:
Изучалась возможность и целесообразность использования полножирной сои с целью ввода в рационы натуральных соевых жиров для повышения пищевой мотивации, поедаемости корма и улучшения его консистенции для эвакуации из организма. Многолетние исследования позволили сделать заключение о положительном влиянии полножирной сои на продуктивность свиней разных половозрастных групп, в т.ч. свиноматок, и на экономические показатели.
Вивчалася можливість і доцільність використання полножирной сої з метою введення в раціони натуральних соєвих жирів для підвищення харчової мотивації, поедаемости корму та покращення його консистенції для евакуації з організму. Багаторічні дослідження дозволили зробити висновок про позитивний вплив полножирной сої на продуктивність свиней різних статевовікових груп, в т.ч. свиноматок, і на економічні показники.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|