
>
664.6+664.8
Макарова, Н. В.Оценка антиоксидантной активности различных овощей в модельных системах с линолиевой кислотой / Н. В. Макарова, В. П. Бординова //
Макарова, Н. В.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2012. - N 1. - С. 24-26. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/1)
Ключові слова: антиоксидантная защита -- антиоксиданты -- ?-каротин -- линолиевая кислота -- овощи -- полуфабрикаты -- антиоксидантний захист -- антиоксиданти -- ?-каротин -- линолієва кислота -- овочі -- напівфабрикати --
Анотація:
Представлены результаты сравнительного исследования различных овощей, выращиваемых на территории Самарской области, на наличие антиоксидантных свойств у овощей и овощных полуфабрикатов на системах, содержащих линолиевую кислоту, а также каротин, распадающийся под влиянием продуктов окислительного распада линолиевой кислоты. Выявлены наиболее сильные и наиболее слабые образцы исследуемых овощей и полуфабрикатов.
Представлені результати порівняльного дослідження різних овочів, вирощуваних на території Самарської області, на наявність антиоксидантних властивостей у овочів і овочевих напівфабрикатів на системах, що містять линолієву кислоту, а також каротин, який розпадається під впливом продуктів окисного розпаду линолиєвої кислоти. Виявлено найбільш сильні і найбільш слабкі зразки досліджуваних овочів і напівфабрикатів.
Додаткові точки доступу:
Бординова, В.П.
(Шифр в БД Х775324/2012/1)
УДК | |
664.6+664.8 |
Ключові слова: антиоксидантная защита -- антиоксиданты -- ?-каротин -- линолиевая кислота -- овощи -- полуфабрикаты -- антиоксидантний захист -- антиоксиданти -- ?-каротин -- линолієва кислота -- овочі -- напівфабрикати --
Анотація:
Представлены результаты сравнительного исследования различных овощей, выращиваемых на территории Самарской области, на наличие антиоксидантных свойств у овощей и овощных полуфабрикатов на системах, содержащих линолиевую кислоту, а также каротин, распадающийся под влиянием продуктов окислительного распада линолиевой кислоты. Выявлены наиболее сильные и наиболее слабые образцы исследуемых овощей и полуфабрикатов.
Представлені результати порівняльного дослідження різних овочів, вирощуваних на території Самарської області, на наявність антиоксидантних властивостей у овочів і овочевих напівфабрикатів на системах, що містять линолієву кислоту, а також каротин, який розпадається під впливом продуктів окисного розпаду линолиєвої кислоти. Виявлено найбільш сильні і найбільш слабкі зразки досліджуваних овочів і напівфабрикатів.
Додаткові точки доступу:
Бординова, В.П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|