
>
Технология белкового гидролизата из мантии гребешка / Е. В. Масленникова [и др.] //
Пищевая пром-сть : науч.-производств. журн. - 2009. - № 5. - С. 18-19. - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2486.
(Шифр в БД П698712/2009/5)
Ключові слова: белковый гидролизат -- гребешок приморский -- мантия гребешка -- ферментный препарат Декозим-NP --
Анотація:
С помощью ферментного препарата Декозим-NP разработана технология белкового гидролизата из мантии гребешка Patinopecten yessoensis. Полученный гидролизат можно использовать в качестве легкоусвояемого компонента при разработке технологии пищевых продуктов для различных групп населения.
Додаткові точки доступу:
Масленникова, Е. В.
Черевач, Е.И.
Юдина, Т.П.
Бабин, Ю.В. Цыбулько Е.И.
(Шифр в БД П698712/2009/5)
Ключові слова: белковый гидролизат -- гребешок приморский -- мантия гребешка -- ферментный препарат Декозим-NP --
Анотація:
С помощью ферментного препарата Декозим-NP разработана технология белкового гидролизата из мантии гребешка Patinopecten yessoensis. Полученный гидролизат можно использовать в качестве легкоусвояемого компонента при разработке технологии пищевых продуктов для различных групп населения.
Додаткові точки доступу:
Масленникова, Е. В.
Черевач, Е.И.
Юдина, Т.П.
Бабин, Ю.В. Цыбулько Е.И.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|