
>
Бочарова, О.Специфіка формування та оцінювання органолептичних показників плодової продукції / О. Бочарова, М. Гришин //
Бочарова, О.
Харч. і перероб. пром-сть : наук.-виробн. журн. - 2009. - N 7/8. - С. 19-20.
(Шифр в БД Х686004/2009/7/8)
Додаткові точки доступу:
Гришин, М.
(Шифр в БД Х686004/2009/7/8)
Додаткові точки доступу:
Гришин, М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|