>
Добронравова, Н.Термостабильные фруктовые начинки на пектинах [Текст] / Н. Добронравова //
Добронравова, Н.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2017. - № 2. - С. 26.
(Шифр в БД Х279026/2017/2)
Ключові слова: фруктовые начинки -- фруктові начинки -- пектины -- процесс желирования -- процес желювання --
(Шифр в БД Х279026/2017/2)
Ключові слова: фруктовые начинки -- фруктові начинки -- пектины -- процесс желирования -- процес желювання --
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|