
>
Французская классика - багет [Текст] //
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2018. - № 3. - С. 24-26. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х279026/2018/3)
Ключові слова: органолептические показатели -- органолептичні показники -- сенсорный анализ -- сенсорний аналіз --
(Шифр в БД Х279026/2018/3)
Ключові слова: органолептические показатели -- органолептичні показники -- сенсорный анализ -- сенсорний аналіз --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|