637.07
Значущість структурно-механічних показників консистенції м’ясних продуктів / С. Б. Вербицький, Л. В. Анісімова, В. Ю. Лизова //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - . - N 9. - С. 52-55. - Бібліогр.: с. 54-55.
(Шифр в БД В014345/2012/9)
УДК
637.07

Анотація:
Доведено доцільність визначення консистенції за допомогою методу ТРА, що дає змогу імітувати процес пережовування їжі з використанням динамометричних приладів. Визначено номенклатуру та значущість структурно-механічних показників, які є аналогами органолептичних характеристик консистенції дрібнодисперсних м’ясних продуктів.
Доказана целесообразность определения консистенции с применением метода ТРА, позволяющего имитировать процесс пережевывания пищи с использованием динамометрических приборов. Определены номенклатура и значимость структурно-механических показателей, являющихся аналогами органолептических характеристик консистенции мелкодисперсных мясных продуктов.
Додаткові точки доступу: