>
664.002:614.3
Технологии обеспечения безопасности и качества продуктов / К. В. Колончин [и др.] //
Пищевая пром-сть : науч.-производств. журн. - 2010. - № 5. - С. 16-18. - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2486.
(Шифр в БД П698712/2010/5)
Ключові слова: продукты питания -- безопасность -- качество -- продовольственный закон --
Додаткові точки доступу:
Колончин, К.В.
Еделев, Д.А.
Кантере, В.М.
Матисон, В.А.
(Шифр в БД П698712/2010/5)
| УДК | |
| 664.002:614.3 | |
| 614.3 |
Ключові слова: продукты питания -- безопасность -- качество -- продовольственный закон --
Додаткові точки доступу:
Колончин, К.В.
Еделев, Д.А.
Кантере, В.М.
Матисон, В.А.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|