
>
О перспективах использования отходов спиртового производства в хлебопекарской отрасли / М. С. Пономарева [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2012. - N 2. - С. 59-62. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/2)
Ключові слова: жмых топинамбура -- пищевые волокна -- ржано-пшеничный хлеб -- спиртовое производство -- хлебопекарная отрасль -- макуха топінамбура -- харчові волокна -- житньо-пшеничний хліб -- спиртове виробництво -- хлібопекарська галузь --
Анотація:
Приведены данные об использовании отхода спиртового производства - жмыха топинамбура - для выработки ржано-пшеничного хлеба. Установлено, что при норме внесения жмыха топинамбура 15% от объема муки сокращаются длительность процеса на стадии приготовления закваски и общая продолжительность брожжения; меняются вязкопластические свойства теста в сторону уменьшения вязкости; улучшаются качественные характеристики готового продукта; повышается содержание пищевых волокон.
Наведено дані про використання відходу спиртового виробництва - макухи топінамбура - для вироблення житньо-пшеничного хліба. Встановлено, що при нормі внесення макухи топінамбура 15% від обсягу борошна скорочуються тривалість процеса на стадії приготування закваски і загальна тривалість бродіння; міняються вязкопластичні властивості тіста в бік зменшення в'язкості; поліпшуються якісні характеристики готового продукту; підвищується вміст харчових волокон.
Додаткові точки доступу:
Пономарева, М.С.
Крикунова, Л.Н.
Юдина, Т.А.
Шабурова, Л. Н.
(Шифр в БД Х775324/2012/2)
Ключові слова: жмых топинамбура -- пищевые волокна -- ржано-пшеничный хлеб -- спиртовое производство -- хлебопекарная отрасль -- макуха топінамбура -- харчові волокна -- житньо-пшеничний хліб -- спиртове виробництво -- хлібопекарська галузь --
Анотація:
Приведены данные об использовании отхода спиртового производства - жмыха топинамбура - для выработки ржано-пшеничного хлеба. Установлено, что при норме внесения жмыха топинамбура 15% от объема муки сокращаются длительность процеса на стадии приготовления закваски и общая продолжительность брожжения; меняются вязкопластические свойства теста в сторону уменьшения вязкости; улучшаются качественные характеристики готового продукта; повышается содержание пищевых волокон.
Наведено дані про використання відходу спиртового виробництва - макухи топінамбура - для вироблення житньо-пшеничного хліба. Встановлено, що при нормі внесення макухи топінамбура 15% від обсягу борошна скорочуються тривалість процеса на стадії приготування закваски і загальна тривалість бродіння; міняються вязкопластичні властивості тіста в бік зменшення в'язкості; поліпшуються якісні характеристики готового продукту; підвищується вміст харчових волокон.
Додаткові точки доступу:
Пономарева, М.С.
Крикунова, Л.Н.
Юдина, Т.А.
Шабурова, Л. Н.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|