Изменение структуры зерна овса при производстве хлопьев овсяных "Геркулес" / В. А. Марьин, А. Л. Верещагин, Н. В. Бычин //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - . - N 4. - С. 49-51. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х367526/2012/4)
Ключові слова: производство овсяных хлопьев -- структура зерна -- влажность зерна -- виробництво вівсяних пластівців -- структура зерна -- вологість зерна --
Анотація:
Исследование микрофотографий позволяет предположить, что изменение режимов ГТО при производстве хлопьев овсяных "Геркулес" может привести как к увеличению их прочностных характеристик, так и увеличению сохранности целого ядра на этапе шелушения.
Дослідження мікрофотографій дозволяє припустити, що зміна режимів ГТО при виробництві пластівців вівсяних "Геркулес" може призвести як до збільшення їх характеристик міцності, так і збільшенню збереження цілого ядра на етапі лущення.
Додаткові точки доступу: