
>
664.641.1
Гук, П.Нюансы выпечки из нишевой муки [Текст] / П. Гук //
Гук, П.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2017. - № 9. - С. 16-18.
(Шифр в БД Х279026/2017/9)
Ключові слова: нишевая мука -- нішеве борошно -- безглютеновая выпечка -- безглютенова випічка -- спельта -- овес -- технологічні особливості -- технологические особенности --
Анотація:
В последнее время в Украине растет интерес покупателей к выпечке с использованием нишевой муки. О причинах этого и тонкостях производства таких изделий в пекарне "Пряникофф" (г. Кривой Рог) рассказал ее бренд-шеф Игорь Лаврешин.
Останнім часом в Україні зростає інтерес покупців до випічки з використанням нішевого борошна. Про причини цього і тонкощах виробництва таких виробів в пекарні "Прянікофф" (м. Кривий Ріг) розповів її бренд-шеф Ігор Лаврешин.
(Шифр в БД Х279026/2017/9)
УДК | |
664.641.1 |
Ключові слова: нишевая мука -- нішеве борошно -- безглютеновая выпечка -- безглютенова випічка -- спельта -- овес -- технологічні особливості -- технологические особенности --
Анотація:
В последнее время в Украине растет интерес покупателей к выпечке с использованием нишевой муки. О причинах этого и тонкостях производства таких изделий в пекарне "Пряникофф" (г. Кривой Рог) рассказал ее бренд-шеф Игорь Лаврешин.
Останнім часом в Україні зростає інтерес покупців до випічки з використанням нішевого борошна. Про причини цього і тонкощах виробництва таких виробів в пекарні "Прянікофф" (м. Кривий Ріг) розповів її бренд-шеф Ігор Лаврешин.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|