
>
Верещинский, А. П.Энергоемкость шелушения пшеницы при подготовке к помолам / А. П. Верещинский //
Верещинский, А. П.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2012. - N 1. - С. 37-39.
(Шифр в БД Х367526/2012/1)
Ключові слова: энергоемкость -- енергосбережение -- помол -- шелушение пшеницы -- пшеница -- шелушильно-шлифовальная машина -- енергоємкість -- енергозберігання -- помел -- лущення пшениці -- пшениця -- лущільно-шліфувальна машина --
Анотація:
Целью работы, результаты которой представлены в настоящей статье, является эксперементальное определение закономерностей процессов шелушения, практическое использование которых позволило бы совершенствование шелушильно-шлифовальных машин в направлении энергосбережения.
Метою роботи, результати якої представлені в цій статті, є експериментальне визначення закономірностей процесів лущення, практичне використання яких дозволило б вдосконалення шелушильно-шліфувальних машин в напрямку енергозбереження.
(Шифр в БД Х367526/2012/1)
Ключові слова: энергоемкость -- енергосбережение -- помол -- шелушение пшеницы -- пшеница -- шелушильно-шлифовальная машина -- енергоємкість -- енергозберігання -- помел -- лущення пшениці -- пшениця -- лущільно-шліфувальна машина --
Анотація:
Целью работы, результаты которой представлены в настоящей статье, является эксперементальное определение закономерностей процессов шелушения, практическое использование которых позволило бы совершенствование шелушильно-шлифовальных машин в направлении энергосбережения.
Метою роботи, результати якої представлені в цій статті, є експериментальне визначення закономірностей процесів лущення, практичне використання яких дозволило б вдосконалення шелушильно-шліфувальних машин в напрямку енергозбереження.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|