
>
Мировые тенденции рынка ингредиентов [Текст] //
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2018. - № 2. - С. 12-15.
(Шифр в БД Х279026/2018/2)
Ключові слова: рынок ингредиентов -- ринок інгредієнтов -- натуральные ингредиенты -- натуральні інгредієнти -- ботанические экстракты -- ботанічні екстракти -- желатинированная мука -- желатиноване борошно -- текстуры -- кольори -- цвета -- эксперименты -- експерименти -- ароматы -- пальмовое масло -- пальмова олія --
(Шифр в БД Х279026/2018/2)
Ключові слова: рынок ингредиентов -- ринок інгредієнтов -- натуральные ингредиенты -- натуральні інгредієнти -- ботанические экстракты -- ботанічні екстракти -- желатинированная мука -- желатиноване борошно -- текстуры -- кольори -- цвета -- эксперименты -- експерименти -- ароматы -- пальмовое масло -- пальмова олія --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|