Актинідія, як природне джерело біологічно активних речовин для створення функціональних продуктів / Л. Стоянова [и др.] //
Харч. і перероб. пром-сть : наук.-виробн. журн. - . - N 4. - С. 14-17. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х686004/2010/4)
Ключові слова: актинідія полігамна -- актинідія аргута або гостра -- актинідія коломикта -- культурні сорта -- актинидия полигамная -- актинидия аргута или острая -- культурные сорта --
Анотація:
Актуальним напрямком розвитку харчової галузі є створення й організація виробництва функціональних продуктів для ліквідації дефіциту біологічно активних ессенціальних мікронутрієнтів у раціонах харчування населення та попередження найбільш поширених патологій.
Актуальным направлением развития пищевой отрасли является создание и организация производства функциональных продуктов для ликвидации дефицита биологически активных эссенциальных микронутриентов в рационах питания населения и предупреждение распространенных патологий.
Додаткові точки доступу: