
>
334.732.3.5:637.5
Рудич, О. О.Сучасний стан і тенденції формування сировинної бази м'ясопереробних підприємств / О. О. Рудич //
Рудич, О. О.
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - 2010. - N 6. - С. 79-81. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2010/6)
Ключові слова: сільськогосподарські підприємства -- групування -- виробництво свинини -- виробництво м’яса ВРХ -- тваринницька продукція -- надходження -- переробні підприємства --
Анотація:
Розглянуто сучасний стан і виділено основні проблеми м’ясопереробної промисловості, проведено аналіз сировинної бази, здійснено пошук перспектив її зміцнєння.
Рассмотрено современное состояние и выделены основные проблемы мясоперерабатывающей промышленности, проведен анализ сырьевой базы, осуществлен поиск перспектив ее укрепления.
(Шифр в БД В014345/2010/6)
УДК | |
334.732.3.5:637.5 | |
637.5 |
Ключові слова: сільськогосподарські підприємства -- групування -- виробництво свинини -- виробництво м’яса ВРХ -- тваринницька продукція -- надходження -- переробні підприємства --
Анотація:
Розглянуто сучасний стан і виділено основні проблеми м’ясопереробної промисловості, проведено аналіз сировинної бази, здійснено пошук перспектив її зміцнєння.
Рассмотрено современное состояние и выделены основные проблемы мясоперерабатывающей промышленности, проведен анализ сырьевой базы, осуществлен поиск перспектив ее укрепления.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|