334.732.3.5:637.5
Сучасний стан і тенденції формування сировинної бази м'ясопереробних підприємств / О. О. Рудич //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - . - N 6. - С. 79-81. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2010/6)
УДК
334.732.3.5:637.5
637.5

Ключові слова: сільськогосподарські підприємства -- групування -- виробництво свинини -- виробництво м’яса ВРХ -- тваринницька продукція -- надходження -- переробні підприємства --
Анотація:
Розглянуто сучасний стан і виділено основні проблеми м’ясопереробної промисловості, проведено аналіз сировинної бази, здійснено пошук перспектив її зміцнєння.
Рассмотрено современное состояние и выделены основные проблемы мясоперерабатывающей промышленности, проведен анализ сырьевой базы, осуществлен поиск перспектив ее укрепления.