
>
637.146
Разработка кисломолочного продукта с использованием отвара мяты / Т. С. Копысова [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2011. - N6. - С. 67-68. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2011/6)
Ключові слова: кефир -- кефір -- мята -- м'ята -- кефирный продукт с мятой -- кефірний продукт з м'ятою -- кисломолочные напитки -- кисломолочні напої -- отвар мяты -- відвар м'яти --
Анотація:
С целью увеличения спроса на кисломолочные напитки необходимо разработать новый продукт, в котором снижается кислый вкус, характерный для кефира. Проведены исследования по внесению отвара мяты в нормализованное молоко при производстве кефирного продукта с мятой. Выявлена оптимальная концентрация мяты в добавленном отваре.
З метою збільшення попиту на кисломолочні напої необхідно розробити новий продукт, в якому знижується кислий смак, характерний для кефіру. Проведено дослідження щодо внесення відвару м'яти в нормалізоване молоко при виробництві кефірного продукту з м'ятою. Виявлено оптимальну концентрацію м'яти в доданому відварі.
Додаткові точки доступу:
Копысова, Т. С.
Ушакова, Н. Ф.
Гадлгареева, Р. Р.
Ларионова, А. Г.
(Шифр в БД Х775324/2011/6)
УДК | |
637.146 |
Ключові слова: кефир -- кефір -- мята -- м'ята -- кефирный продукт с мятой -- кефірний продукт з м'ятою -- кисломолочные напитки -- кисломолочні напої -- отвар мяты -- відвар м'яти --
Анотація:
С целью увеличения спроса на кисломолочные напитки необходимо разработать новый продукт, в котором снижается кислый вкус, характерный для кефира. Проведены исследования по внесению отвара мяты в нормализованное молоко при производстве кефирного продукта с мятой. Выявлена оптимальная концентрация мяты в добавленном отваре.
З метою збільшення попиту на кисломолочні напої необхідно розробити новий продукт, в якому знижується кислий смак, характерний для кефіру. Проведено дослідження щодо внесення відвару м'яти в нормалізоване молоко при виробництві кефірного продукту з м'ятою. Виявлено оптимальну концентрацію м'яти в доданому відварі.
Додаткові точки доступу:
Копысова, Т. С.
Ушакова, Н. Ф.
Гадлгареева, Р. Р.
Ларионова, А. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|