Фракціонування пшениці за крупністю дає змогу із зерна п’ятого класу одержати майже 50 % другого / В. Моргун, О. Волошенко //
Зерно і хліб : наук.-вироб. журн. - . - N 2. - С. 37. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД З092708/2010/2)
Ключові слова: зерно пшениці 4-го й 5-го класів -- фракціонування зерна пшениці -- вихід борошна -- якість борошна --
Анотація:
Досліджено вплив фракціонування пшениці на вихід і якість борошна. Установлено, що ця операція дає змогу виділити із пшениці 5-го класу 40-45 % - 3-го. Вихід борошна з крупної фракції пшениці підвищується на 4-5 %, а якість помелу поліпшується.
Додаткові точки доступу: