637.07
Математична модель процесу подрібнення м’ясної сировини на роторному емульситаторі / С. Б. Вербицький, С. О. Старчевой, Ю. В. Майборода //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - . - N 9. - С. 51-54. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2011/9)
УДК
637.07

Ключові слова: технологічні процеси -- сировина -- подрібнення -- математична модель -- потужність -- технологические процессы -- сырье -- измельчение -- математическая модель -- мощность --
Анотація:
Приведены результаты математического моделирования процесса обработки крупно измельченного фарша на роторном эмульситаторе многозубчатой конструкции с учетом параметров сырья и элементов рабочей полости устройства, а также известных законов физики и гидравлики. Создан алгоритм расчета его интегрированной мощности.
Наведено результати математичного моделювання процесу обробки крупно подрібненого фаршу на роторному емульситаторі багатозубчастої конструкції з урахуванням параметрів сировини й елементів робочої порожнини пристрою, а також відомих законів фізики та гідравліки. Створено алгоритм розрахунку його інтегрованої потужності.
Додаткові точки доступу: