636.4.082
Технологічна оцінка якості свинини [Текст] / В. Пономаренко, С. Войтенко //
Тваринництво України : наук.-виробн. журн. - . - N 11. - С. 16-18. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Т259922/2012/11)
УДК
636.4.082

Ключові слова: чистопородні свині -- гібридні свині -- фізико-хімічні показники м’яса -- чистопородные свиньи -- гибридные свиньи -- физико-химические показатели мяса --
Анотація:
Наведено результати досліджень якості м’язової тканини свиней різних генотипів вітчизняної та зарубіжної селекції. Встановлено, що якість свинини зумовлена генотипом тварин, у результаті чого за однакового утримання та годівлі одержані різні величини окремих якісних показників, у деяких випадках вірогідні.
Приведены результаты исследований качества мышечной ткани свиней разных генотипов отечественной и зарубежной селекции. Установлено, что качество свинины обусловлено генотипом животных, в результате чего при одинаковом содержания и кормления полученны различные величины отдельных качественных показателей, в некоторых случаях вероятностные.
Додаткові точки доступу: