>
Мировой рынок ингредиентов для хлебопечения будет расти ежегодно на 5,36% следующие 5 лет [Текст] //
Продукты & ингредиенты : науч.-практ. журн. - 2016. - № 7/8. - С. 15.
(Шифр в БД П474828/2016/7/8)
Ключові слова: хлебопечение -- хлібопечення -- ингредиенты -- інгредієнти -- натуральные подсластители -- натуральні підсолоджувачі --
(Шифр в БД П474828/2016/7/8)
Ключові слова: хлебопечение -- хлібопечення -- ингредиенты -- інгредієнти -- натуральные подсластители -- натуральні підсолоджувачі --
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|