
>
Совершенствование технологии уваривания утфеля І кристаллизации / А. А. Славянский [и др.] //
Хранение и переработка сельхозсырья : теоретический журнал. - 2008. - N3. - С. 18-22.
(Шифр в БД Х775324/2008/3)
Ключові слова: кристаллизация сахарозы --
Додаткові точки доступу:
Славянский, А.А.
Мохова, Т.Б.
Лукашевич, Р.В.
Гольденберг , С.П. д-р техн. наук, Московский гос. ун-т пищевых производств
(Шифр в БД Х775324/2008/3)
Ключові слова: кристаллизация сахарозы --
Додаткові точки доступу:
Славянский, А.А.
Мохова, Т.Б.
Лукашевич, Р.В.
Гольденберг , С.П. д-р техн. наук, Московский гос. ун-т пищевых производств
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|