
>
Василенко, Л.Растяжимость теста значительно снижается, когда период замеса превышал три минуты / Л. Василенко //
Василенко, Л.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 5. - С. 42.
(Шифр в БД Х194632/2013/5)
Ключові слова: свойства теста -- замес теста -- механические воздействия -- властивості тіста -- заміс тіста -- механічні впливи --
(Шифр в БД Х194632/2013/5)
Ключові слова: свойства теста -- замес теста -- механические воздействия -- властивості тіста -- заміс тіста -- механічні впливи --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|