>
Научно-практические аспекты производства джемов / З. А. Троян [и др.] //
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2009. - N 7. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД П698712/2009/7)
Додаткові точки доступу:
Троян, З.А.
Лычкина, Л.В.
Юрченко, Н.В.
Корастилева, Н. Н.
(Шифр в БД П698712/2009/7)
Додаткові точки доступу:
Троян, З.А.
Лычкина, Л.В.
Юрченко, Н.В.
Корастилева, Н. Н.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|