>
Малютина, Т. Н.Способы повышения качества ржано-пшеничных сортов хлеба с помощью нетрадиционных сырьевых источников / Т. Н. Малютина, Е. В. Белокурова, Н. М. Дерканосова //
Малютина, Т. Н.
Хранение и переработка зерна : научно-практический журнал. - 2008. - N5. - С. 43-44.
(Шифр в БД Х367526/2008/5)
Ключові слова: хлебопечение -- ПРОДУКТЫ ПЕРЕРАБОТКИ -- ТЕХНОЛОГИЯ ХЛЕБОБУЛОЧНЫХ ИЗДЕЛИЙ --
Додаткові точки доступу:
Белокурова, Е.В.
Дерканосова, Н.М.
(Шифр в БД Х367526/2008/5)
Ключові слова: хлебопечение -- ПРОДУКТЫ ПЕРЕРАБОТКИ -- ТЕХНОЛОГИЯ ХЛЕБОБУЛОЧНЫХ ИЗДЕЛИЙ --
Додаткові точки доступу:
Белокурова, Е.В.
Дерканосова, Н.М.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|