
>
332.004:137.2
Чорнодон, В. І.Вплив глобалізаційних процесів на конкурентоспроможність вітчизняної продукції [Текст] / В. І. Чорнодон, Л. Т. Гурко //
Чорнодон, В. І.
АгроСвіт : інформ.- аналіт. журн. - 2010. - N 17. - С. 38-41. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД А220149/2010/17)
Ключові слова: конкуренція -- конкуренция -- конкурентоспроможність продукції -- конкурентоспособность продукции -- ефективність -- эффективность -- науково-технічний прогрес -- научно-технический прогресс -- інновації -- инновации -- якість -- качество -- глобалізація -- глобализация --
Анотація:
Обґрунтовано напрями підвищення конкурентоспроможності вітчизняної продукції в умовах глобалізації, обгрунтовано шляхи їх реалізації, розглянуто заходи щодо забезпечення стабільного рівня якості й конкурентоспроможності продукції, формування та реалізації конкурентної стратегії, визначено фактори впливу на конкурентоспроможність продукції в сучасних умовах господарювання.
Обоснованы направления повышения конкурентоспособности отечественной продукции в условиях глобализации, обоснованны пути их реализации, рассмотрены меры по обеспечению стабильного уровня качества и конкурентоспособности продукции, формирования и реализации конкурентной стратегии, определены факторы влияния на конкурентоспособность продукции в современных условиях хозяйствования.
Додаткові точки доступу:
Гурко, Л.Т.
(Шифр в БД А220149/2010/17)
УДК | |
332.004:137.2 | |
332.004 | |
137.2 |
Ключові слова: конкуренція -- конкуренция -- конкурентоспроможність продукції -- конкурентоспособность продукции -- ефективність -- эффективность -- науково-технічний прогрес -- научно-технический прогресс -- інновації -- инновации -- якість -- качество -- глобалізація -- глобализация --
Анотація:
Обґрунтовано напрями підвищення конкурентоспроможності вітчизняної продукції в умовах глобалізації, обгрунтовано шляхи їх реалізації, розглянуто заходи щодо забезпечення стабільного рівня якості й конкурентоспроможності продукції, формування та реалізації конкурентної стратегії, визначено фактори впливу на конкурентоспроможність продукції в сучасних умовах господарювання.
Обоснованы направления повышения конкурентоспособности отечественной продукции в условиях глобализации, обоснованны пути их реализации, рассмотрены меры по обеспечению стабильного уровня качества и конкурентоспособности продукции, формирования и реализации конкурентной стратегии, определены факторы влияния на конкурентоспособность продукции в современных условиях хозяйствования.
Додаткові точки доступу:
Гурко, Л.Т.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|