
>
664.785.8
Касьянова, Л. А.Исследование процесса хранения муки из голозерного пророщенного зерна овса / Л. А. Касьянова, Т. А. Дубина //
Касьянова, Л. А.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2012. - N 6. - С. 27-30. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/6)
Ключові слова: голозерный пророщенный овес -- кислотное число жира -- кислотность -- микробиологические показатели -- мука -- фермент липаза -- голозерний пророщений овес -- кислотне число жиру -- кислотність -- мікробіологічні показники -- борошно -- фермент ліпаза --
Анотація:
Изучен процесс хранения муки из голозерного пророщенного зерна овса высшего, I,II сорта и муки из цельносмолотого зерна крупного и мелкого помола. Установлен характер изменения в течении 6 мес. хранения органолептических показателей, влажности, кислотного числа жира, кислотности муки, активности фермента липаза, микробиологических показателей. Определен срок хранения муки, в течении которого не происходит существенных изменений ее качества.
Вивчено процес зберігання борошна з голозерного пророщеного зерна вівса вищого, I, II сорту і борошна з цельносмолотого зерна великого і дрібного помелу. Встановлено характер зміни в перебігу 6 міс. зберігання органолептичних показників, вологості, кислотного числа жиру, кислотності борошна, активності ферменту ліпаза, мікробіологічних показників. Визначено термін зберігання борошна, в перебігу якого не відбувається істотних змін її якості.
Додаткові точки доступу:
Дубина, Т.А.
(Шифр в БД Х775324/2012/6)
УДК | |
664.785.8 |
Ключові слова: голозерный пророщенный овес -- кислотное число жира -- кислотность -- микробиологические показатели -- мука -- фермент липаза -- голозерний пророщений овес -- кислотне число жиру -- кислотність -- мікробіологічні показники -- борошно -- фермент ліпаза --
Анотація:
Изучен процесс хранения муки из голозерного пророщенного зерна овса высшего, I,II сорта и муки из цельносмолотого зерна крупного и мелкого помола. Установлен характер изменения в течении 6 мес. хранения органолептических показателей, влажности, кислотного числа жира, кислотности муки, активности фермента липаза, микробиологических показателей. Определен срок хранения муки, в течении которого не происходит существенных изменений ее качества.
Вивчено процес зберігання борошна з голозерного пророщеного зерна вівса вищого, I, II сорту і борошна з цельносмолотого зерна великого і дрібного помелу. Встановлено характер зміни в перебігу 6 міс. зберігання органолептичних показників, вологості, кислотного числа жиру, кислотності борошна, активності ферменту ліпаза, мікробіологічних показників. Визначено термін зберігання борошна, в перебігу якого не відбувається істотних змін її якості.
Додаткові точки доступу:
Дубина, Т.А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|