
>
635.21:664.162.036
Березина, Н. А.Сахарсодержащая паста из картофеля / Н. А. Березина, С.Я. Корячкина //
Березина, Н. А.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2011. - N 10. - С. 56-58 . - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2011/10)
Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість
Росія
Россия
Ключові слова: картофель -- картопля -- ферментативный гидролиз -- ферментативний гідроліз -- сахарсодержащая паста -- цукромістка паста -- химический состав -- хімічний склад --
Анотація:
Представлены результаты изучения химического состава сахарсодержащей пасты из картофеля, полученной методом ферментативного гидролиза. Комплексное исследование состава пасты показало, что она может быть эффективно использована в качестве углеводсодержащего сырья и улучшителя при производстве широкого ассортимента пищевых продуктов, в том числе хлебобулочных изделий.
Представлені результати вивчення хімічного складу цукромісткої пасти з картоплі, отриманої методом ферментативного гідролізу. Комплексне дослідження складу пасти показало, що вона може бути ефективно використана як вуглеводмістка сировина і покращувач при виробництві широкого асортименту харчових продуктів, у тому числі хлібобулочних виробів.??
Додаткові точки доступу:
Корячкина, С.Я.
(Шифр в БД Х775324/2011/10)
УДК | |
635.21:664.162.036 | |
635.21 | |
664.162.036 |
Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість
Росія
Россия
Ключові слова: картофель -- картопля -- ферментативный гидролиз -- ферментативний гідроліз -- сахарсодержащая паста -- цукромістка паста -- химический состав -- хімічний склад --
Анотація:
Представлены результаты изучения химического состава сахарсодержащей пасты из картофеля, полученной методом ферментативного гидролиза. Комплексное исследование состава пасты показало, что она может быть эффективно использована в качестве углеводсодержащего сырья и улучшителя при производстве широкого ассортимента пищевых продуктов, в том числе хлебобулочных изделий.
Представлені результати вивчення хімічного складу цукромісткої пасти з картоплі, отриманої методом ферментативного гідролізу. Комплексне дослідження складу пасти показало, що вона може бути ефективно використана як вуглеводмістка сировина і покращувач при виробництві широкого асортименту харчових продуктів, у тому числі хлібобулочних виробів.??
Додаткові точки доступу:
Корячкина, С.Я.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|