
>
637.52:637.134:06.06
Єресько, Г. О.Наукове забезпечення виробництва якісної м’ясо-молочної продукції в сучасних умовах / Г. О. Єресько //
Єресько, Г. О.
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - 2009. - N 3. - С. 5-9.
(Шифр в БД В014345/2009/3)
Анотація:
Наведено результати наукових досліджень Технологічного інституту молока та м’яса УААН, спрямовані на збільшення виробництва та підвищення якості сировини та м’ясо-молочної продукції.
(Шифр в БД В014345/2009/3)
УДК | |
637.52:637.134:06.06 |
Анотація:
Наведено результати наукових досліджень Технологічного інституту молока та м’яса УААН, спрямовані на збільшення виробництва та підвищення якості сировини та м’ясо-молочної продукції.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|