
>
Штайнвіддер, А.Збалансованість раціону по білку та енергії - ключ до успіху в молочному скотарстві [Текст] / А. Штайнвіддер, К. Вурм //
Штайнвіддер, А.
Зерно : всеукр. журн. совр. агропромышленника. - 2011. - N7. - С. 138-141.
(Шифр в БД З905065/2011/7)
Ключові слова: корови -- годівля -- забезпеченість білком -- нова система оцінки -- перетравний сирий протеїн -- баланс азоту в рубці -- розрахунок раціону -- продуктивність -- коровы -- кормление -- обеспеченность белком -- новая система оценки -- переваримый сырой протеин -- баланс азота в рубце -- расчет рациона -- продуктивность --
Додаткові точки доступу:
Вурм, К.
(Шифр в БД З905065/2011/7)
Ключові слова: корови -- годівля -- забезпеченість білком -- нова система оцінки -- перетравний сирий протеїн -- баланс азоту в рубці -- розрахунок раціону -- продуктивність -- коровы -- кормление -- обеспеченность белком -- новая система оценки -- переваримый сырой протеин -- баланс азота в рубце -- расчет рациона -- продуктивность --
Додаткові точки доступу:
Вурм, К.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|