
>
Дослідження можливості використання борошна з екструдату квасолі при виробництві борошняних виробів / І. Буянова [и др.] //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 12. - С. 10-12. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х194632/2013/12)
Ключові слова: борошно з екструдату квасолі -- борошняні кондитерські вироби -- кекс -- бобові -- мука из экструдата фасоли -- мучные кондитерские изделия -- кекс -- бобовые --
Анотація:
У статті представлені дослідження та розробка сучасних способів збагачення борошняних кондитерських виробів білками рослинного походження. В якості харчової добавки використовуємо борошно з екструдату квасолі.
В статье представлены исследования и разработка современных способов обогащения мучных кондитерских изделий белками растительного происхождения. В качестве пищевой добавки используем муку с экструдата фасоли.
Додаткові точки доступу:
Буянова, І.
Подгорнюк, І.
Перегуда, М.А.
Харченко, Є.
(Шифр в БД Х194632/2013/12)
Ключові слова: борошно з екструдату квасолі -- борошняні кондитерські вироби -- кекс -- бобові -- мука из экструдата фасоли -- мучные кондитерские изделия -- кекс -- бобовые --
Анотація:
У статті представлені дослідження та розробка сучасних способів збагачення борошняних кондитерських виробів білками рослинного походження. В якості харчової добавки використовуємо борошно з екструдату квасолі.
В статье представлены исследования и разработка современных способов обогащения мучных кондитерских изделий белками растительного происхождения. В качестве пищевой добавки используем муку с экструдата фасоли.
Додаткові точки доступу:
Буянова, І.
Подгорнюк, І.
Перегуда, М.А.
Харченко, Є.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|