
>
664.661
Хліб пшеничний підвищеної харчової цінності з продуктами переробки зародків зернових культур [Текст] / С. Г. Олійник [и др.] //
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2016. - № 9. - С. 28-31. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х279026/2016/9)
Ключові слова: зародки зернових культур -- зародыши зерновых культур -- переробка -- переработка -- виробництво хліба -- производство хлеба -- технологія -- технология -- якість -- качество -- активні речовини -- активные вещества -- органолептичні показники -- органолептические показатели -- фізико-хімічні показники -- физико-химические показатели -- рецептура --
Додаткові точки доступу:
Олійник, С. Г.
Степанькова, Г. В.
Кравченко, О. І.
Касабова, К. Р.
(Шифр в БД Х279026/2016/9)
УДК | |
664.661 |
Ключові слова: зародки зернових культур -- зародыши зерновых культур -- переробка -- переработка -- виробництво хліба -- производство хлеба -- технологія -- технология -- якість -- качество -- активні речовини -- активные вещества -- органолептичні показники -- органолептические показатели -- фізико-хімічні показники -- физико-химические показатели -- рецептура --
Додаткові точки доступу:
Олійник, С. Г.
Степанькова, Г. В.
Кравченко, О. І.
Касабова, К. Р.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|