
>
Шубіна, Г.«Хліборія»: «Особливою позицією нашого асортименту є фугаси з м’ясом, оливками та прованськими травами» / Г. Шубіна //
Шубіна, Г.
Продукты & ингредиенты : науч.-практ. журн. - 2016. - № 5. - С. 22-23.
(Шифр в БД П474828/2016/5)
Ключові слова: хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- виробництво -- производство -- асортимент -- ассортимент -- зараження хліба -- заражение хлеба -- заходи попередження -- меры предотвращения --
Анотація:
Про технологічні нюанси виробництва хлібобулочних виробів, особливі позиції асортименту та плани розвитку ТМ «Хліборія» розповів керівник пекарні ТМ «Хліборія» (ТзОВ «Барком») Олександр Баворовський
О технологических нюансах производства хлебобулочных изделий, особые позиции ассортимента и планы развития ТМ «Хлеборея» рассказал руководитель пекарни ТМ «Хлеборея» (ООО «Барком») Александр Баворовский.
(Шифр в БД П474828/2016/5)
Ключові слова: хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- виробництво -- производство -- асортимент -- ассортимент -- зараження хліба -- заражение хлеба -- заходи попередження -- меры предотвращения --
Анотація:
Про технологічні нюанси виробництва хлібобулочних виробів, особливі позиції асортименту та плани розвитку ТМ «Хліборія» розповів керівник пекарні ТМ «Хліборія» (ТзОВ «Барком») Олександр Баворовський
О технологических нюансах производства хлебобулочных изделий, особые позиции ассортимента и планы развития ТМ «Хлеборея» рассказал руководитель пекарни ТМ «Хлеборея» (ООО «Барком») Александр Баворовский.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|