
>
Амарант: химический состав, биохимические свойства и способы переработки / И. А. Абрамов [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2011. - N 6. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД Х775324/2011/6)
Ключові слова: амарант -- использование --
Додаткові точки доступу:
Абрамов, И. А.
Елисеева, Н. Е.
Колпакова, В. В.
Пискун, Т. И.
(Шифр в БД Х775324/2011/6)
Ключові слова: амарант -- использование --
Додаткові точки доступу:
Абрамов, И. А.
Елисеева, Н. Е.
Колпакова, В. В.
Пискун, Т. И.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|