>
Каравай, Л. В.Использование гидролизованной рисовой лузги в рыбных кулинарных изделиях / Л. В. Каравай, Л. В. Левочкина //
Каравай, Л. В.
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2009. - N 5. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД П698712/2009/5)
Додаткові точки доступу:
Левочкина, Л.В.
(Шифр в БД П698712/2009/5)
Додаткові точки доступу:
Левочкина, Л.В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|