Особливості організації практичної підготовки фахівців у вищих навчальних закладах туристичного спрямування [Текст] / Ю. В. Земліна //
Пробл. освіти : наук. зб. - . - № 65. - С. 128-131. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД П390743/2010/65)
Ключові слова: професійна підготовка -- профессиональная подготовка -- практична підготовка -- практическая подготовка -- практика -- навчальна -- учебная -- виробнича -- производственная -- фахові уміння -- профессиональные умения -- компетенції -- компетенции -- база практики -- програма практики -- программа практики -- керівник практики -- руководитель практики -- готовність -- готовность -- спеціальність "туризм" -- специальность "туризм" -- спеціальність "готельно-ресторанна справа" -- специальность "гостинично-ресторанное дело " --
Анотація:
У статті висвітлені питання щодо практичної підготовки майбутніх фахівців у вищих навчальних закладах туристичного спрямування, представлено досвід організації навчально-виробничої практики для студентів спеціальностей "Туризм" і "Готельно-ресторанна справа" та розглянуто проблемні питання проходження практики студентів.
В статье освещены вопросы практической подготовки будущих специалистов в высших учебных заведениях туристического направления, представлен опыт организации учебно-производственной практики для студентов специальности "Туризм" и "Гостинично-ресторанное дело" также рассмотрены проблемные вопросы прохождения практики студентов.