
>
633.1
Качество зерна - источник здоровья нации [Текст] / А. И. Прянишников [и др.] //
Достижения науки и техники АПК : теорет. и науч.-практ. журн. - 2010. - N 11. - С. 16-17. - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2451.
(Шифр в БД Д073575/2010/11)
Ключові слова: качество зерна -- якість зерна -- здоровье нации -- здоров'я нації -- наука -- селекция -- селекція -- сорт --
Анотація:
Отмечена тенденция ухудшения качества зерна в производстве. Показана многогранность этой проблемы и предложены пути ее решения, в том числе с помощью селекции, биологизации процессов возделывания культур, эффективной инновационной деятельности на основе научно-технических достижений, развития информационно-сервисной сферы, материально-технической и технологической базы производства.
Відзначено тенденцію погіршення якості зерна у виробництві. Показана багатогранність цієї проблеми та запропоновано шляхи її вирішення, в тому числі за допомогою селекції, біологізації процесів обробітку культур, ефективної інноваційної діяльності на основі науково-технічних досягнень, розвитку інформаційно-сервісної сфери, матеріально-технічної та технологічної бази виробництва.
Додаткові точки доступу:
Прянишников, А. И.
Андреева, Л. В.
Кулеватова, Т. Б.
Мачихина, Л. И.
Мелешкина, Е. П.
(Шифр в БД Д073575/2010/11)
УДК | |
633.1 |
Ключові слова: качество зерна -- якість зерна -- здоровье нации -- здоров'я нації -- наука -- селекция -- селекція -- сорт --
Анотація:
Отмечена тенденция ухудшения качества зерна в производстве. Показана многогранность этой проблемы и предложены пути ее решения, в том числе с помощью селекции, биологизации процессов возделывания культур, эффективной инновационной деятельности на основе научно-технических достижений, развития информационно-сервисной сферы, материально-технической и технологической базы производства.
Відзначено тенденцію погіршення якості зерна у виробництві. Показана багатогранність цієї проблеми та запропоновано шляхи її вирішення, в тому числі за допомогою селекції, біологізації процесів обробітку культур, ефективної інноваційної діяльності на основі науково-технічних досягнень, розвитку інформаційно-сервісної сфери, матеріально-технічної та технологічної бази виробництва.
Додаткові точки доступу:
Прянишников, А. И.
Андреева, Л. В.
Кулеватова, Т. Б.
Мачихина, Л. И.
Мелешкина, Е. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|