>
664.68
Давидович, О. Я.Печиво цукрове з нетрадиційними видами борошна [Текст] / О. Я. Давидович, Т. М. Лозова //
Давидович, О. Я.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2016. - № 7. - С. 26-27. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х279026/2016/7)
Ключові слова: печиво цукрове -- печенье сахарное -- рецептура -- склад -- состав -- качество -- якість -- печиво "загадка" -- печенье "загадка" -- печиво "пелюсток" -- печенье "лепесток" -- дегустаційна оцінка -- дегустационная оценка --
Додаткові точки доступу:
Лозова, Т. М.
(Шифр в БД Х279026/2016/7)
| УДК | |
| 664.68 |
Ключові слова: печиво цукрове -- печенье сахарное -- рецептура -- склад -- состав -- качество -- якість -- печиво "загадка" -- печенье "загадка" -- печиво "пелюсток" -- печенье "лепесток" -- дегустаційна оцінка -- дегустационная оценка --
Додаткові точки доступу:
Лозова, Т. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|