>
Квас "Веранда" //
Пищевая пром-сть : науч.-производств. журн. - 2010. - № 8. - С. 22. - ISSN 0235-2486.
(Шифр в БД П698712/2010/8)
Анотація:
Квас нового поколения сделан по уникальной технологии двойного брожения с использованием свежеприготовленного зерна, специально подпбранного для получения эффекта синергии - усиления полезных свойств.
(Шифр в БД П698712/2010/8)
Анотація:
Квас нового поколения сделан по уникальной технологии двойного брожения с использованием свежеприготовленного зерна, специально подпбранного для получения эффекта синергии - усиления полезных свойств.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|