Аналіз та оцінка критеріїв мікробіологічної безпечності борошняних кондитерських виробів з мармеладом та суфле нової рецептури / І. Вітковський, Н. Грегірчак //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - . - N 11. - С. 6-8. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х194632/2012/11)
Ключові слова: мікрофлора -- кмафаим -- мікробіологічні показники -- мармелад -- суфле -- бісквітні тістечка -- рецептура -- микрофлора -- кмафаим -- микробиологические показатели -- мармелад -- суфле -- бисквитные пирожные -- рецептура --
Анотація:
Досліджено мікробіологічні показники бісквітних тістечок з мармеладом та суфле нової рецептури в процесі їх зберігання коефіцієнту резерву. Для дослідження використовувалися зразки мармеладу та суфле оздоровчо-профілактичного призначення та виготовлення з ними бісквітні тістечка. В результаті аналізу і оцінки мікробіологічних показників мармеладу та суфле нової рецептури було встановлено, що кожен виріб характеризується своєю унікальною мікрофлорою.
Исследованы микробиологические показатели бисквитных пирожных с мармеладом и суфле новой рецептуры в процессе их хранения коэффициента резерва. Для исследования использовались образцы мармелада и суфле оздоровительно-профилактического назначения и изготовление с ними бисквитные пирожные. В результате анализа и оценки микробиологических показателей мармелада и суфле новой рецептуры было установлено, что каждое изделие характеризуется своей уникальной микрофлорой
Додаткові точки доступу: