
>
Линии для обработки теста от RONDO [Текст] //
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2016. - № 6. - С. 40-41.
(Шифр в БД Х279026/2016/6)
Ключові слова: хлебобулочные изделия -- хлібобулочні вироби -- формирование -- формування -- насадки --
Анотація:
В деле автоматического производства выпечки компания RONDO практически не знает границ. Сложенные или скрученные, с начинкой или с присыпкой - на линиях RONDO для мелкоштучных хлебобулочных изделий из теста всех видов можно производить аппетитную выпечку. RONDO предлагает на удивление большой выбор дополнительных приспособлений.
У справі автоматичного виробництва випічки компанія RONDO практично не знає кордонів. Складені або скручені, з начинкою або з присипкою - на лініях RONDO для дрібноштучних хлібобулочних виробів з тіста всіх видів можна виробляти апетитну випічку. RONDO пропонує напрочуд великий вибір додаткових пристосувань.
(Шифр в БД Х279026/2016/6)
Ключові слова: хлебобулочные изделия -- хлібобулочні вироби -- формирование -- формування -- насадки --
Анотація:
В деле автоматического производства выпечки компания RONDO практически не знает границ. Сложенные или скрученные, с начинкой или с присыпкой - на линиях RONDO для мелкоштучных хлебобулочных изделий из теста всех видов можно производить аппетитную выпечку. RONDO предлагает на удивление большой выбор дополнительных приспособлений.
У справі автоматичного виробництва випічки компанія RONDO практично не знає кордонів. Складені або скручені, з начинкою або з присипкою - на лініях RONDO для дрібноштучних хлібобулочних виробів з тіста всіх видів можна виробляти апетитну випічку. RONDO пропонує напрочуд великий вибір додаткових пристосувань.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|