
>
Гвиртц, Д. А.Производство продовольственных товаров из кукурузной муки [Текст] / Д. А. Гвиртц, Мария Ньевес Гарсиа-Казасль //
Гвиртц, Д. А.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2018. - N3. - С. 34-40..
(Шифр в БД Х367526/2018/3)
Ключові слова: производство кукурузы -- виробництво кукурудзи -- зерно кукурузы -- зерно кукурудзи -- структура -- состав -- склад -- кукурузная мука -- кукурудзяне борошно -- сухой помол -- сухий помел -- мокрый помол -- мокрий помел -- обогащение кукурузных продуктов -- збагачення кукурудзяних продуктів -- витамины -- вітаміни -- минералы -- мінерали --
Додаткові точки доступу:
Гарсиа-Казасль, Мария Ньевес
(Шифр в БД Х367526/2018/3)
Ключові слова: производство кукурузы -- виробництво кукурудзи -- зерно кукурузы -- зерно кукурудзи -- структура -- состав -- склад -- кукурузная мука -- кукурудзяне борошно -- сухой помол -- сухий помел -- мокрый помол -- мокрий помел -- обогащение кукурузных продуктов -- збагачення кукурудзяних продуктів -- витамины -- вітаміни -- минералы -- мінерали --
Додаткові точки доступу:
Гарсиа-Казасль, Мария Ньевес
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|