
>
Вместо муки в макаронных изделиях - зерновая масса //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 4. - С. 8-9.
(Шифр в БД Х194632/2013/4)
Ключові слова: макаронные изделия -- диспергированное зерно пшеницы -- зерновая масса -- замачивание зерна -- макаронні вироби -- дисперговане зерно пшениці -- зернова маса -- замочування зерна --
(Шифр в БД Х194632/2013/4)
Ключові слова: макаронные изделия -- диспергированное зерно пшеницы -- зерновая масса -- замачивание зерна -- макаронні вироби -- дисперговане зерно пшениці -- зернова маса -- замочування зерна --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|