664.644.9
Концентрат сироватковий білковий сухий у технології хлібобулочних виробів для людей похилого віку [Текст] / О. А. Білик, Т. О. Васильченко, О. Бандура //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - . - N4. - С. 66-70. - Бібліогр.: с. 69-70.
(Шифр в БД Х367526/2017/4)
УДК
664.644.9

Ключові слова: концентрат сывороточный белковый сухой "ксб-уф-65" -- концентрат сироваткових білковий сухий "ксб-уф-65" -- хліб пшеничний -- хлеб пшеничный -- харчова цінність -- пищевая ценность --
Анотація:
Розглянуто органолептичні, фізико-хімічні, технологічні властивості концентрату сироваткового білкового сухого "КСБ-УФ-65" та використання його у технології хлібобулочних виробів для людей похилого віку. Доведено позитивний вплив його внесення на харчову цінність, органолептичні та фізико-хімічні показники якості хліба пшеничного, встановлено можливість використання його у виробництві комплексних хлібопекарських поліпшувачів.
Рассмотрены органолептические, физико-химические, технологические свойства концентрата сывороточного белкового сухого "КСБ-УФ-65" и использования его в технологии хлебобулочных изделий для пожилых людей. Доказано положительное влияние его внесения в пищевую ценность, органолептические и физико-химические показатели качества хлеба пшеничного, установлена возможность использования его в производстве комплексных хлебопекарных улучшителей.??
Додаткові точки доступу: