
>
664.644.9
Білик, О. А.Концентрат сироватковий білковий сухий у технології хлібобулочних виробів для людей похилого віку [Текст] / О. А. Білик, Т. О. Васильченко, О. Бандура //
Білик, О. А.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2017. - N4. - С. 66-70. - Бібліогр.: с. 69-70.
(Шифр в БД Х367526/2017/4)
Ключові слова: концентрат сывороточный белковый сухой "ксб-уф-65" -- концентрат сироваткових білковий сухий "ксб-уф-65" -- хліб пшеничний -- хлеб пшеничный -- харчова цінність -- пищевая ценность --
Анотація:
Розглянуто органолептичні, фізико-хімічні, технологічні властивості концентрату сироваткового білкового сухого "КСБ-УФ-65" та використання його у технології хлібобулочних виробів для людей похилого віку. Доведено позитивний вплив його внесення на харчову цінність, органолептичні та фізико-хімічні показники якості хліба пшеничного, встановлено можливість використання його у виробництві комплексних хлібопекарських поліпшувачів.
Рассмотрены органолептические, физико-химические, технологические свойства концентрата сывороточного белкового сухого "КСБ-УФ-65" и использования его в технологии хлебобулочных изделий для пожилых людей. Доказано положительное влияние его внесения в пищевую ценность, органолептические и физико-химические показатели качества хлеба пшеничного, установлена возможность использования его в производстве комплексных хлебопекарных улучшителей.??
Додаткові точки доступу:
Васильченко, Т. О.
Бандура, О.
(Шифр в БД Х367526/2017/4)
УДК | |
664.644.9 |
Ключові слова: концентрат сывороточный белковый сухой "ксб-уф-65" -- концентрат сироваткових білковий сухий "ксб-уф-65" -- хліб пшеничний -- хлеб пшеничный -- харчова цінність -- пищевая ценность --
Анотація:
Розглянуто органолептичні, фізико-хімічні, технологічні властивості концентрату сироваткового білкового сухого "КСБ-УФ-65" та використання його у технології хлібобулочних виробів для людей похилого віку. Доведено позитивний вплив його внесення на харчову цінність, органолептичні та фізико-хімічні показники якості хліба пшеничного, встановлено можливість використання його у виробництві комплексних хлібопекарських поліпшувачів.
Рассмотрены органолептические, физико-химические, технологические свойства концентрата сывороточного белкового сухого "КСБ-УФ-65" и использования его в технологии хлебобулочных изделий для пожилых людей. Доказано положительное влияние его внесения в пищевую ценность, органолептические и физико-химические показатели качества хлеба пшеничного, установлена возможность использования его в производстве комплексных хлебопекарных улучшителей.??
Додаткові точки доступу:
Васильченко, Т. О.
Бандура, О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|