
>
658.012.65:637.1
Ткаченко, Д. М.Формалізація просування на ринок інноваційної продукції харчової галузі / Д. М. Ткаченко, О. М. Скарбовійчук //
Ткаченко, Д. М.
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - 2009. - N 7. - С. 74-77. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД В014345/2009/7)
Анотація:
Наведено приклади визначення кількісного впливу чинників ринку на рівень попиту інноваційної продукції на стадіях її проектування, створення та реалізації за розробленими авторами методикою та комп’ютерною програмою.
Додаткові точки доступу:
Скарбовійчук, О.М.
(Шифр в БД В014345/2009/7)
УДК | |
658.012.65:637.1 |
Анотація:
Наведено приклади визначення кількісного впливу чинників ринку на рівень попиту інноваційної продукції на стадіях її проектування, створення та реалізації за розробленими авторами методикою та комп’ютерною програмою.
Додаткові точки доступу:
Скарбовійчук, О.М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|