
>
Влияние нанотехнологических добавок морского генеза на свойства эмульсионных продуктов / Т. К. Каленик [и др.] //
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2009. - N 9. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД П698712/2009/9)
Додаткові точки доступу:
Каленик, Т.К.
Вершинина, А.Г.
Масленникова, Е.В.
Шевченко, Н. М.
(Шифр в БД П698712/2009/9)
Додаткові точки доступу:
Каленик, Т.К.
Вершинина, А.Г.
Масленникова, Е.В.
Шевченко, Н. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|