664.6/.7
Вплив теплової обробки олійної сировини на якість комбікормів [Текст] / О. В. Лакіза, А. С. Сапай //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - . - N12. - С. 58-62. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х367526/2016/12)
УДК
664.6/.7

Ключові слова: теплова обробка -- тепловая обработка -- насіння льону -- семена льна -- лляна макуха -- льняная макуха -- лляний шрот -- льняной шрот -- комбікорм -- комбикорм -- антипоживні речовини -- микробиологическая безопасность -- мікробіологічна безпека --
Анотація:
Розглянуто вплив способів теплової обробки олійної сировини на вміст антипоживних речовин, мікробіолоічний стан, безпеку і показники якості комбікормів для птиці.
Рассмотрено влияние способов тепловой обработки масличного сырья на содержание антипитательных веществ, микробиологическое состояние, безопасность и показатели качества комбикормов для птицы.
Додаткові точки доступу: